- Bewaar

- Bewaar
Penne met sardines en broccoli
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de broccoli's in gelijke roosjes.
-
Laat de sardinefilets uitlekken.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta samen met de broccoliroosjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de tomatentapenade samen met de kappertjes onder de pasta. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de sardinefilets en de geraspte parmezaan.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g broccoli in kleine roosjes en kook samen met 30 g penne gaar in een bodempje water (kooktijd: zie verpakking). 2 Laat intussen 30 g sardinefilets in olijfolie (blik) uitlekken en snij in kleinere stukken. 3 Snij de penne en de broccoli in kleinere stukjes en meng er de stukjes sardinefilets onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de broccoli's in gelijke roosjes.
-
Laat de sardinefilets uitlekken.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta samen met de broccoliroosjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de tomatentapenade samen met de kappertjes onder de pasta. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de sardinefilets en de geraspte parmezaan.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g broccoli in kleine roosjes en kook samen met 30 g penne gaar in een bodempje water (kooktijd: zie verpakking). 2 Laat intussen 30 g sardinefilets in olijfolie (blik) uitlekken en snij in kleinere stukken. 3 Snij de penne en de broccoli in kleinere stukjes en meng er de stukjes sardinefilets onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië