- Bewaar

- Bewaar
Penne met varkensreepjes en broccolipesto (Baby eet mee)
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Primitivo Piana del Sole Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de schil van de citroen en pers hem uit.
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en snipper fijn.
-
Snipper de blaadjes salie fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Plet het knoflook.
-
Snij de varkenssneden in fijne reepjes. Hou 25 g apart voor het peuterrecept.
-
Maak de marinade: meng het citroensap met de zeste, het fijngesnipperde rode pepertje, de cayennepeper en het geplette knoflook. Kruid met zwarte peper en zout. Dompel er de varkensreepjes (behalve de 25 g) goed in en laat 1 u. marineren in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Kook de diepgevroren broccoli 5 min. in kokend water. Giet af en hou 100 g apart voor het peuterrecept.
-
Pureer de helft van de broccoli met de zure room (hou 1 koffiel. apart voor het peuterrecept), de salie (hou de hoeveelheid van 1 blaadje apart voor het peuterrecept), de parmezaan (hou een beetje apart voor de afwerking), zwarte peper, zout en 3 eetl. olijfolie tot u een gladde pesto krijgt.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de varkensreepjes enkele min.
-
Voeg de rest van de broccoli toe en laat nog 1 min. opwarmen.
-
Kook intussen de penne (hou 2 à 3 eetl. ongekookte pasta apart voor het peuterrecept) in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de broccolipesto met de pasta en doe er de varkensreepjes bij.
-
Werk af met geraspte parmezaan.
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Primitivo Piana del Sole Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de schil van de citroen en pers hem uit.
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en snipper fijn.
-
Snipper de blaadjes salie fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Plet het knoflook.
-
Snij de varkenssneden in fijne reepjes. Hou 25 g apart voor het peuterrecept.
-
Maak de marinade: meng het citroensap met de zeste, het fijngesnipperde rode pepertje, de cayennepeper en het geplette knoflook. Kruid met zwarte peper en zout. Dompel er de varkensreepjes (behalve de 25 g) goed in en laat 1 u. marineren in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Kook de diepgevroren broccoli 5 min. in kokend water. Giet af en hou 100 g apart voor het peuterrecept.
-
Pureer de helft van de broccoli met de zure room (hou 1 koffiel. apart voor het peuterrecept), de salie (hou de hoeveelheid van 1 blaadje apart voor het peuterrecept), de parmezaan (hou een beetje apart voor de afwerking), zwarte peper, zout en 3 eetl. olijfolie tot u een gladde pesto krijgt.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de varkensreepjes enkele min.
-
Voeg de rest van de broccoli toe en laat nog 1 min. opwarmen.
-
Kook intussen de penne (hou 2 à 3 eetl. ongekookte pasta apart voor het peuterrecept) in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de broccolipesto met de pasta en doe er de varkensreepjes bij.
-
Werk af met geraspte parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Primitivo Piana del Sole Italië