- Bewaar

- Bewaar
Penne met worst en kastanjechampignons
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes-du-Rhône Milieubewuste teelt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat diepvriesworsten oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.
-
Snij de sneetjes bacon in reepjes.
-
Snij de kastanjechampignons in 4.
-
Snij de minitrostomaten in schijfjes.
-
Snipper de peterselie en het bieslook fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Meng de extra vierge olijfolie met de appelazijn en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de worsten ± 10 min. Haal ze uit de pan, snij in schuine stukken en zet opzij.
-
Bak de kastanjechampignons en de bacon ± 8 min. in dezelfde pan. Zet het vuur af en voeg de stukken worst opnieuw toe. Hou warm.
-
Kook ondertussen de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Schep 8 eetl. kookvocht uit de pot en zet opzij. Giet de pasta af.
-
Klop de eidooiers los en meng met de geraspte parmezaan, de room, de rode pesto en 3/4 van de fijngehakte peterselie. Kruid met peper en eventueel wat zout.
-
Meng de pasta met de worst, de baconreepjes en de kastanjechampignons. Roer er het eiermengsel goed onder. Voeg het kookvocht toe en meng opnieuw.
-
Meng de minitrostomaten onder de slascheuten en roer er net voor het serveren de vinaigrette onder.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pasta met de rest van de peterselie en eventueel wat parmezaanschilfers. Serveer met het slaatje.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes-du-Rhône Milieubewuste teelt
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat diepvriesworsten oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.
-
Snij de sneetjes bacon in reepjes.
-
Snij de kastanjechampignons in 4.
-
Snij de minitrostomaten in schijfjes.
-
Snipper de peterselie en het bieslook fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Meng de extra vierge olijfolie met de appelazijn en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de worsten ± 10 min. Haal ze uit de pan, snij in schuine stukken en zet opzij.
-
Bak de kastanjechampignons en de bacon ± 8 min. in dezelfde pan. Zet het vuur af en voeg de stukken worst opnieuw toe. Hou warm.
-
Kook ondertussen de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Schep 8 eetl. kookvocht uit de pot en zet opzij. Giet de pasta af.
-
Klop de eidooiers los en meng met de geraspte parmezaan, de room, de rode pesto en 3/4 van de fijngehakte peterselie. Kruid met peper en eventueel wat zout.
-
Meng de pasta met de worst, de baconreepjes en de kastanjechampignons. Roer er het eiermengsel goed onder. Voeg het kookvocht toe en meng opnieuw.
-
Meng de minitrostomaten onder de slascheuten en roer er net voor het serveren de vinaigrette onder.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pasta met de rest van de peterselie en eventueel wat parmezaanschilfers. Serveer met het slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes-du-Rhône Milieubewuste teelt