- Bewaar

- Bewaar
Penne met zeevruchten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking). Giet af en hou warm.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. boter in een kookpot en bak het look en de sjalot glazig.
-
Voeg er de diepgevroren zeevruchten aan toe, overgiet met de witte wijn en kruid met saffraan. Laat 3 min. gaar worden.
-
Giet er de room over en laat nog 2 min. verder sudderen.
-
Roer de peterselie door de saus en kruid naar smaak met peper en zout. Meng de saus door de penne.
-
Serveer deze penne met zeevruchten onmiddellijk en bestrooi met de geraspte comtékaas.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking). Giet af en hou warm.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. boter in een kookpot en bak het look en de sjalot glazig.
-
Voeg er de diepgevroren zeevruchten aan toe, overgiet met de witte wijn en kruid met saffraan. Laat 3 min. gaar worden.
-
Giet er de room over en laat nog 2 min. verder sudderen.
-
Roer de peterselie door de saus en kruid naar smaak met peper en zout. Meng de saus door de penne.
-
Serveer deze penne met zeevruchten onmiddellijk en bestrooi met de geraspte comtékaas.