- Bewaar

- Bewaar
Penne met zuiderse groenten
Onze drankensuggesties
Bier Bush Blond Sterk blond bier Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge Veneto - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de koolrabi. Snij de aubergine en de koolrabi in staafjes van 3 cm lang en 1/2 cm breed.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Snij elk sneetje pancetta in 3 repen.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Snipper de salieblaadjes fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de pancettareepjes krokant. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Voeg opnieuw 1 eetl. olijfolie toe aan de pan en stoof de gesneden groenten, de fijngesnipperde sjalotten en het knoflook 6 à 8 min. beetgaar. Voeg de pancettareepjes, de tijm en salie toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook ondertussen de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Meng de groenten onder de penne.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pasta met de geraspte parmezaan.
Zonder de pancetta hebt u een lekkere vegetarische pasta.
Onze drankensuggesties
Bier Bush Blond Sterk blond bier Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge Veneto - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de koolrabi. Snij de aubergine en de koolrabi in staafjes van 3 cm lang en 1/2 cm breed.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Snij elk sneetje pancetta in 3 repen.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Snipper de salieblaadjes fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de pancettareepjes krokant. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Voeg opnieuw 1 eetl. olijfolie toe aan de pan en stoof de gesneden groenten, de fijngesnipperde sjalotten en het knoflook 6 à 8 min. beetgaar. Voeg de pancettareepjes, de tijm en salie toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook ondertussen de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Meng de groenten onder de penne.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pasta met de geraspte parmezaan.
Zonder de pancetta hebt u een lekkere vegetarische pasta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Bush Blond Sterk blond bier Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge Veneto - Italië