Penne tomaat-garnaal
Penne tomaat-garnaal

Penne tomaat-garnaal

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 383 kcal
Vet 12 g
Koolhydraat 46.5 g
Eiwit 22.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kook de penne gaar in 2,5 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  3. Meng de garnalen met de olijven, de halfgedroogde kerstomaten en 3 eetl. olie uit de verpakking. Laat enkele uren marineren in de koelkast.

  4. Bereiding:
  5. Meng de penne met de gemarineerde garnalen. Snij de tapastomaten in 2 en voeg ze toe aan de pasta.

  6. Snij de rucola grof en voeg toe aan de pastasalade.

  7. Meng alles goed en voeg, naar smaak, wat olijfolie of olie uit de verpakking van de kerstomaten toe.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kook de penne gaar in 2,5 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  3. Meng de garnalen met de olijven, de halfgedroogde kerstomaten en 3 eetl. olie uit de verpakking. Laat enkele uren marineren in de koelkast.

  4. Bereiding:
  5. Meng de penne met de gemarineerde garnalen. Snij de tapastomaten in 2 en voeg ze toe aan de pasta.

  6. Snij de rucola grof en voeg toe aan de pastasalade.

  7. Meng alles goed en voeg, naar smaak, wat olijfolie of olie uit de verpakking van de kerstomaten toe.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 383 kcal
Vet 12 g
Koolhydraat 46.5 g
Eiwit 22.1 g

Bekijk het recept digitaal