- Bewaar

- Bewaar
Penne tomaat-garnaal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de penne gaar in 2,5 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng de garnalen met de olijven, de halfgedroogde kerstomaten en 3 eetl. olie uit de verpakking. Laat enkele uren marineren in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Meng de penne met de gemarineerde garnalen. Snij de tapastomaten in 2 en voeg ze toe aan de pasta.
-
Snij de rucola grof en voeg toe aan de pastasalade.
-
Meng alles goed en voeg, naar smaak, wat olijfolie of olie uit de verpakking van de kerstomaten toe.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de penne gaar in 2,5 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng de garnalen met de olijven, de halfgedroogde kerstomaten en 3 eetl. olie uit de verpakking. Laat enkele uren marineren in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Meng de penne met de gemarineerde garnalen. Snij de tapastomaten in 2 en voeg ze toe aan de pasta.
-
Snij de rucola grof en voeg toe aan de pastasalade.
-
Meng alles goed en voeg, naar smaak, wat olijfolie of olie uit de verpakking van de kerstomaten toe.