- Bewaar

- Bewaar
Pennesalade met geitenkaas, kip en kaascroutons
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Royale Abdijbier Wijn Château Mauléon Côtes du Roussillon Villages Caramany
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de rode uien in dunne sliertjes.
-
Hak de peterseliesteeltjes fijn en de blaadjes grof. Scheur de blaadjes van het basilicum in stukken.
-
Hak de waterkers grof.
-
Snij de korsten van de sneetjes brood en snij het kruim in kleine blokjes.
-
Rasp de parmezaan (u hebt 2 eetl. nodig).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en voeg de rode uien, de gehakte peterseliesteeltjes en de balsamicoazijn toe. Laat 20 min. stoven op een zacht vuur.
-
Leg de broodblokjes in een ovenschaal en overgiet met 2 eetl. olijfolie. Voeg de geraspte parmezaan toe en meng goed onder elkaar, tot elk blokje bedekt is met olie en parmezaan. Bak de broodblokjes 6 à 8 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kippenblokjes enkele min. gaar en goudbruin.
-
Meng de pasta met de gestoofde rode ui, de waterkers, de croutons, de kippenblokjes, de peterselieblaadjes en het basilicum. Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Voeg de extra vierge olijfolie toe en verdeel de geitenkaas met een koffielepel over de salade.
Lekker als lunch of als picknick.
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Royale Abdijbier Wijn Château Mauléon Côtes du Roussillon Villages Caramany
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de rode uien in dunne sliertjes.
-
Hak de peterseliesteeltjes fijn en de blaadjes grof. Scheur de blaadjes van het basilicum in stukken.
-
Hak de waterkers grof.
-
Snij de korsten van de sneetjes brood en snij het kruim in kleine blokjes.
-
Rasp de parmezaan (u hebt 2 eetl. nodig).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en voeg de rode uien, de gehakte peterseliesteeltjes en de balsamicoazijn toe. Laat 20 min. stoven op een zacht vuur.
-
Leg de broodblokjes in een ovenschaal en overgiet met 2 eetl. olijfolie. Voeg de geraspte parmezaan toe en meng goed onder elkaar, tot elk blokje bedekt is met olie en parmezaan. Bak de broodblokjes 6 à 8 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kippenblokjes enkele min. gaar en goudbruin.
-
Meng de pasta met de gestoofde rode ui, de waterkers, de croutons, de kippenblokjes, de peterselieblaadjes en het basilicum. Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Voeg de extra vierge olijfolie toe en verdeel de geitenkaas met een koffielepel over de salade.
Lekker als lunch of als picknick.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Royale Abdijbier Wijn Château Mauléon Côtes du Roussillon Villages Caramany