Pensenhapje
Pensenhapje

Pensenhapje

10 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 54 kcal
Vet 2.3 g
Koolhydraat 7 g
Eiwit 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat de gelatineblaadjes even weken in koud water. Warm de appelmousseline op in een steelpannetje, voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe en roer goed om. Lepel de appelmousseline 1/2 cm hoog in een kom of vorm en laat volledig opstijven in de koelkast.

  3. Verwijder het vel van de pens en snij in plakjes van 1 cm dik. Snij ook de opgesteven appelmousseline in plakjes en leg op de stukjes pens. Garneer met sinaasappelmarmelade.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat de gelatineblaadjes even weken in koud water. Warm de appelmousseline op in een steelpannetje, voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe en roer goed om. Lepel de appelmousseline 1/2 cm hoog in een kom of vorm en laat volledig opstijven in de koelkast.

  3. Verwijder het vel van de pens en snij in plakjes van 1 cm dik. Snij ook de opgesteven appelmousseline in plakjes en leg op de stukjes pens. Garneer met sinaasappelmarmelade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 54 kcal
Vet 2.3 g
Koolhydraat 7 g
Eiwit 1.3 g

Bekijk het recept digitaal