- Bewaar

- Bewaar
Peperkoektoastjes met gemberappeltjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Schil de appelen en snij in kleine blokjes.
-
Steek 3 gelijke cirkels uit elk sneetje peperkoek met een uitsteekvorm.
-
Bereiding:
-
Doe de appelblokjes samen met de gember, de frambozenazijn, de rietsuiker, de kruidnagel en de cayennepeper in een kookpot. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Snij de kaas in schilfers met een mes of een dunschiller.
-
Verdeel de appelmengeling over de peperkoektoastjes.
-
Werk af met de kaasschilfers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Schil de appelen en snij in kleine blokjes.
-
Steek 3 gelijke cirkels uit elk sneetje peperkoek met een uitsteekvorm.
-
Bereiding:
-
Doe de appelblokjes samen met de gember, de frambozenazijn, de rietsuiker, de kruidnagel en de cayennepeper in een kookpot. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Snij de kaas in schilfers met een mes of een dunschiller.
-
Verdeel de appelmengeling over de peperkoektoastjes.
-
Werk af met de kaasschilfers.