Peperkoektorentjes met zwarte pens en mango
Peperkoektorentjes met zwarte pens en mango

Peperkoektorentjes met zwarte pens en mango

Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 300 g zwarte pensen à l'ancienne (beenhouwerij) in 10 schijfjes van ± 1 cm dik. Verwijder het vel.

  3. Snij 5 sneetjes peperkoek in 2. Steek uit elke helft een cirkel ter grootte van de schijfjes pens met een uitsteekvormpje.

  4. Schil de halve mango en snij eerst in plakken van 1/2 cm dik en daarna in 10 schijfjes ter grootte van de schijfjes pens.

  5. Maak 10 torentjes met telkens 1 schijfje peperkoek, 1 schijfje mango en 1 schijfje pens. Verdeel 2 eetl. uienkonfijt over de torentjes.

  6. Steek eventueel vast met een prikkertje.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 300 g zwarte pensen à l'ancienne (beenhouwerij) in 10 schijfjes van ± 1 cm dik. Verwijder het vel.

  3. Snij 5 sneetjes peperkoek in 2. Steek uit elke helft een cirkel ter grootte van de schijfjes pens met een uitsteekvormpje.

  4. Schil de halve mango en snij eerst in plakken van 1/2 cm dik en daarna in 10 schijfjes ter grootte van de schijfjes pens.

  5. Maak 10 torentjes met telkens 1 schijfje peperkoek, 1 schijfje mango en 1 schijfje pens. Verdeel 2 eetl. uienkonfijt over de torentjes.

  6. Steek eventueel vast met een prikkertje.

Bekijk het recept digitaal