- Bewaar

- Bewaar
Pepersteak met duo van bloemkool
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Haut Gay A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Verdeel de bloemkool in roosjes. Snij 4 roosjes in kleine stukjes.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg na 10 min. de bloemkoolroosjes toe. Giet af en pureer. Meng er de eidooier, 1 eetl. boter, 3/4 waterkers en de room onder. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
-
Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de fijngesneden bloemkool 2 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de pepersteaks 3 min. Aan elke kant. Kruid met zout. Laat verder bakken naar smaak (bleu, saignant of goed doorbakken). Haal het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
-
Afwerking:
-
Schep de puree op de borden, werk af met de gebakken bloemkool en een plukje waterkers.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukjes. Snij 100 g bloemkool in stukjes. 2 Snipper 10 blaadjes waterkers fijn. 3 Kook de stukjes aardappel en bloemkool 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 15 min. 25 g pepersteak (zonder peper) toe. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie en de waterkers.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Haut Gay A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Verdeel de bloemkool in roosjes. Snij 4 roosjes in kleine stukjes.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg na 10 min. de bloemkoolroosjes toe. Giet af en pureer. Meng er de eidooier, 1 eetl. boter, 3/4 waterkers en de room onder. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
-
Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de fijngesneden bloemkool 2 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de pepersteaks 3 min. Aan elke kant. Kruid met zout. Laat verder bakken naar smaak (bleu, saignant of goed doorbakken). Haal het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
-
Afwerking:
-
Schep de puree op de borden, werk af met de gebakken bloemkool en een plukje waterkers.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukjes. Snij 100 g bloemkool in stukjes. 2 Snipper 10 blaadjes waterkers fijn. 3 Kook de stukjes aardappel en bloemkool 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 15 min. 25 g pepersteak (zonder peper) toe. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie en de waterkers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Haut Gay A.O.P. Bordeaux Supérieur