- Bewaar

- Bewaar
Perenflantaart
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 40 min in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de peren en snij in 4 partjes. Snij daarna in schijfjes.
-
Leg het uitgerolde bladerdeeg met het bakpapier in een grote taartvorm (Ø 28 cm). Druk het deeg goed aan en prik er enkele keren in met een vork.
-
Schik de schijfjes peer dakpansgewijs in de taartvorm.
-
Klop de eieren los in een mengkom. Meng er de suiker, de vanillesuiker en het maïszetmeel onder en klop goed onder elkaar. Meng er tot slot de room onder.
-
Giet de eiermengeling over de schijfjes peer.
-
Zet de taartvorm 40 min. in de voorverwarmde oven. Laat nog enkele min. kleuren onder de grill.
-
Serveer lauw of koud met een bolletje vanille-ijs.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 40 min in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de peren en snij in 4 partjes. Snij daarna in schijfjes.
-
Leg het uitgerolde bladerdeeg met het bakpapier in een grote taartvorm (Ø 28 cm). Druk het deeg goed aan en prik er enkele keren in met een vork.
-
Schik de schijfjes peer dakpansgewijs in de taartvorm.
-
Klop de eieren los in een mengkom. Meng er de suiker, de vanillesuiker en het maïszetmeel onder en klop goed onder elkaar. Meng er tot slot de room onder.
-
Giet de eiermengeling over de schijfjes peer.
-
Zet de taartvorm 40 min. in de voorverwarmde oven. Laat nog enkele min. kleuren onder de grill.
-
Serveer lauw of koud met een bolletje vanille-ijs.