Perzikslaatje met mozzarella en gedroogde ham
Perzikslaatje met mozzarella en gedroogde ham

Perzikslaatje met mozzarella en gedroogde ham

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 312 kcal
Vet 23.2 g
Koolhydraat 4.4 g
Eiwit 21.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de perziken in 3 en snij elke helft in 4 partjes.

  4. Scheur de mozzarella in stukjes en de gedroogde ham in repen.

  5. Meng de extra vierge olijfolie met de balsamicoazijn.

  6. Bereiding:
  7. Verdeel de rucola over de borden.

  8. Verdeel er de partjes perzik, de mozzarella en de gedroogde ham over en besprenkel met de balsamicodressing. Kruid met zwarte peper en zeezout.

  9. Afwerking:
  10. Geef er een stukje stokbrood bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de perziken in 3 en snij elke helft in 4 partjes.

  4. Scheur de mozzarella in stukjes en de gedroogde ham in repen.

  5. Meng de extra vierge olijfolie met de balsamicoazijn.

  6. Bereiding:
  7. Verdeel de rucola over de borden.

  8. Verdeel er de partjes perzik, de mozzarella en de gedroogde ham over en besprenkel met de balsamicodressing. Kruid met zwarte peper en zeezout.

  9. Afwerking:
  10. Geef er een stukje stokbrood bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 312 kcal
Vet 23.2 g
Koolhydraat 4.4 g
Eiwit 21.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Ciney Blond Abdijbier Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika

Bekijk het recept digitaal