- Bewaar

- Bewaar
Perzikslaatje met mozzarella en gedroogde ham
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Abdijbier Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de perziken in 3 en snij elke helft in 4 partjes.
-
Scheur de mozzarella in stukjes en de gedroogde ham in repen.
-
Meng de extra vierge olijfolie met de balsamicoazijn.
-
Bereiding:
-
Verdeel de rucola over de borden.
-
Verdeel er de partjes perzik, de mozzarella en de gedroogde ham over en besprenkel met de balsamicodressing. Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Afwerking:
-
Geef er een stukje stokbrood bij.
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Abdijbier Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de perziken in 3 en snij elke helft in 4 partjes.
-
Scheur de mozzarella in stukjes en de gedroogde ham in repen.
-
Meng de extra vierge olijfolie met de balsamicoazijn.
-
Bereiding:
-
Verdeel de rucola over de borden.
-
Verdeel er de partjes perzik, de mozzarella en de gedroogde ham over en besprenkel met de balsamicodressing. Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Afwerking:
-
Geef er een stukje stokbrood bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Abdijbier Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika