- Bewaar

- Bewaar
Peterseliewortelspread met komijn en koriander
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil de peterseliewortels en snij in stukken.
-
Pers het knoflook.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de stukken peterseliewortel 12 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat lichtjes afkoelen.
-
Meng intussen het knoflook met de komijn, de kurkuma, de cayennepeper, de olijfolie, het citroensap en de honing. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Mix de peterseliewortel in een hoge maatbeker en voeg de kruidenolie toe. Werk af met de koriander.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil de peterseliewortels en snij in stukken.
-
Pers het knoflook.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de stukken peterseliewortel 12 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat lichtjes afkoelen.
-
Meng intussen het knoflook met de komijn, de kurkuma, de cayennepeper, de olijfolie, het citroensap en de honing. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Mix de peterseliewortel in een hoge maatbeker en voeg de kruidenolie toe. Werk af met de koriander.