- Bewaar

- Bewaar
Petit-beurretaart
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verkruimel de speculaaskoekjes (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Roer goed door de boter tot ze wat lichter en smeuïger wordt en meng er de bloemsuiker en de kaneel onder.
-
Bereiding:
-
Leg 10 petit-beurrekoekjes naast elkaar in een rechthoek op een grote schotel. Besmeer met een laagje gesuikerde boter, leg er opnieuw een laag koekjes op en besmeer met de chocopasta.
-
Leg er weer een laag koekjes op en besmeer nog eens met wat gesuikerde boter. Eindig met een laag koekjes.
-
Besmeer de zijkanten van de taart met gesuikerde boter en druk er de verkruimelde speculaas tegen.
-
Garneer de bovenkant van de koekjes met weer wat boter en chocopasta. Maak een figuur naar keuze (bv. ster, bloem, vlinder …) met de hagelslag en de hazelnoten.
-
Laat minstens 1 u. rusten in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Snij de taart in vierkantjes en serveer.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verkruimel de speculaaskoekjes (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Roer goed door de boter tot ze wat lichter en smeuïger wordt en meng er de bloemsuiker en de kaneel onder.
-
Bereiding:
-
Leg 10 petit-beurrekoekjes naast elkaar in een rechthoek op een grote schotel. Besmeer met een laagje gesuikerde boter, leg er opnieuw een laag koekjes op en besmeer met de chocopasta.
-
Leg er weer een laag koekjes op en besmeer nog eens met wat gesuikerde boter. Eindig met een laag koekjes.
-
Besmeer de zijkanten van de taart met gesuikerde boter en druk er de verkruimelde speculaas tegen.
-
Garneer de bovenkant van de koekjes met weer wat boter en chocopasta. Maak een figuur naar keuze (bv. ster, bloem, vlinder …) met de hagelslag en de hazelnoten.
-
Laat minstens 1 u. rusten in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Snij de taart in vierkantjes en serveer.