Pikant potje met varkensvlees en ananas
Pikant potje met varkensvlees en ananas

Pikant potje met varkensvlees en ananas

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 331 kcal
Vet 6.7 g
Koolhydraat 23.7 g
Eiwit 43.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bak het vlees aan alle kanten samen met de paprika's in een hete pan zonder vetstof (de marinade bevat al olie).

  3. Voeg de tomatenstukjes, de rozijnen en de uitgelekte ananasstukjes toe. Laat zachtjes 10 min. pruttelen.

  4. Kruid met komijn, paprikapoeder en kaneel. Breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.

  5. Afwerking:
  6. Serveer met rijst.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bak het vlees aan alle kanten samen met de paprika's in een hete pan zonder vetstof (de marinade bevat al olie).

  3. Voeg de tomatenstukjes, de rozijnen en de uitgelekte ananasstukjes toe. Laat zachtjes 10 min. pruttelen.

  4. Kruid met komijn, paprikapoeder en kaneel. Breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.

  5. Afwerking:
  6. Serveer met rijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 331 kcal
Vet 6.7 g
Koolhydraat 23.7 g
Eiwit 43.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Côtes du Rhône A.C. Louis Bernard Jonge côtes du rhône met een aangenaam, krachtig en pittig karakter. Neus van rood fruit, kruiden en bloemen.

Bekijk het recept digitaal