- Bewaar

- Bewaar
Pikant potje met varkensvlees en ananas
Onze drankensuggesties
Wijn Côtes du Rhône A.C. Louis Bernard Jonge côtes du rhône met een aangenaam, krachtig en pittig karakter. Neus van rood fruit, kruiden en bloemen.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bak het vlees aan alle kanten samen met de paprika's in een hete pan zonder vetstof (de marinade bevat al olie).
-
Voeg de tomatenstukjes, de rozijnen en de uitgelekte ananasstukjes toe. Laat zachtjes 10 min. pruttelen.
-
Kruid met komijn, paprikapoeder en kaneel. Breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Côtes du Rhône A.C. Louis Bernard Jonge côtes du rhône met een aangenaam, krachtig en pittig karakter. Neus van rood fruit, kruiden en bloemen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bak het vlees aan alle kanten samen met de paprika's in een hete pan zonder vetstof (de marinade bevat al olie).
-
Voeg de tomatenstukjes, de rozijnen en de uitgelekte ananasstukjes toe. Laat zachtjes 10 min. pruttelen.
-
Kruid met komijn, paprikapoeder en kaneel. Breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Côtes du Rhône A.C. Louis Bernard Jonge côtes du rhône met een aangenaam, krachtig en pittig karakter. Neus van rood fruit, kruiden en bloemen.