- Bewaar

- Bewaar
Pikante rijst met ananas en kalkoenenreepjes
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Wijn Cabernet d'Anjou A.C. Comtesses Du Val
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de uien fijn.
-
Pers de teentjes knoflook fijn.
-
Rasp de gember.
-
Laat de ananas uitlekken.
-
Bereiding:
-
Kook de builtjes rijst gaar in een kookpot met lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit de bakolie in een wok en bak de ui, het knoflook en de gember glazig. Voeg er de diepgevroren wokreepjes beetje bij beetje aan toe en bak lichtjes aan gedurende ± 5 min.
-
Voeg de juliennegroenten of groentereepjes toe met de Griekse yoghurt en breng op smaak met de pilipili, de paprika en de komijn. Roer alles goed dooreen.
-
Voeg het amandelpoeder en de tomatenpuree toe en giet er de kokosmelk over. Laat 10 min. sudderen.
-
Voeg de ananasstukjes en de uitgelekte rijst toe. Roer om en breng op smaak met limoensap, peper en zout en eventueel nog wat extra Topaz-kruiden.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op en bestrooi met korianderblaadjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Wijn Cabernet d'Anjou A.C. Comtesses Du Val
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de uien fijn.
-
Pers de teentjes knoflook fijn.
-
Rasp de gember.
-
Laat de ananas uitlekken.
-
Bereiding:
-
Kook de builtjes rijst gaar in een kookpot met lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit de bakolie in een wok en bak de ui, het knoflook en de gember glazig. Voeg er de diepgevroren wokreepjes beetje bij beetje aan toe en bak lichtjes aan gedurende ± 5 min.
-
Voeg de juliennegroenten of groentereepjes toe met de Griekse yoghurt en breng op smaak met de pilipili, de paprika en de komijn. Roer alles goed dooreen.
-
Voeg het amandelpoeder en de tomatenpuree toe en giet er de kokosmelk over. Laat 10 min. sudderen.
-
Voeg de ananasstukjes en de uitgelekte rijst toe. Roer om en breng op smaak met limoensap, peper en zout en eventueel nog wat extra Topaz-kruiden.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op en bestrooi met korianderblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Wijn Cabernet d'Anjou A.C. Comtesses Du Val