- Bewaar

- Bewaar
Pilav van bulgur (bulgur pilavi)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Spoel de bulgur in een fijne zeef onder koud water. Laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie met de boter in een kookpot en voeg de tomatenpuree en de bulgur toe. Roerbak even.
-
Kruid met de peper, het zout en de cayennepeper, en voeg de bouillon toe.
-
Breng aan de kook en laat 15 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur, tot de bulgur gaar is.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Spoel de bulgur in een fijne zeef onder koud water. Laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie met de boter in een kookpot en voeg de tomatenpuree en de bulgur toe. Roerbak even.
-
Kruid met de peper, het zout en de cayennepeper, en voeg de bouillon toe.
-
Breng aan de kook en laat 15 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur, tot de bulgur gaar is.