- Bewaar

- Bewaar
Piratenboot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het bladerdeeg oppervlakkig ontdooien.
-
Bereiding:
-
Snij de velletjes bladerdeeg in de lengte in 2.
-
Snij ook de worsten in de lengte in 2.
-
Besmeer elk stukje bladerdeeg met 1/2 eetl. ketchup en leg er een halve worst op.
-
Knijp de 2 hoekjes aan elke kant samen, zodat je de vorm van een boot krijgt. Bestrooi elke boot met geraspte kaas.
-
Plaats de bootjes ongeveer 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Snij intussen 10 vierkanten van ± 5 cm uit papier, en teken er een doodskop op. Steek er een prikkertje door zodat je een vlag krijgt.
-
Afwerking:
-
Prik de vlaggen in de bootjes en dien onmiddellijk op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het bladerdeeg oppervlakkig ontdooien.
-
Bereiding:
-
Snij de velletjes bladerdeeg in de lengte in 2.
-
Snij ook de worsten in de lengte in 2.
-
Besmeer elk stukje bladerdeeg met 1/2 eetl. ketchup en leg er een halve worst op.
-
Knijp de 2 hoekjes aan elke kant samen, zodat je de vorm van een boot krijgt. Bestrooi elke boot met geraspte kaas.
-
Plaats de bootjes ongeveer 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Snij intussen 10 vierkanten van ± 5 cm uit papier, en teken er een doodskop op. Steek er een prikkertje door zodat je een vlag krijgt.
-
Afwerking:
-
Prik de vlaggen in de bootjes en dien onmiddellijk op.