Piratenbrochette
Piratenbrochette

Piratenbrochette

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 97 kcal
Vet 7 g
Koolhydraat 2.6 g
Eiwit 6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij 8 gelijke blokjes van de abdijkaas en de salami.

  3. Snij 1/2 wortel en 1/4 komkommer in blokjes (4 van elk).

  4. Bereiding:
  5. Steek 2 blokjes kaas en 2 blokjes salami afwisselend op elke spies met telkens een druif, een stukje ananas, een blokje wortel en komkommer ertussen.

Tip

Gebruik tandenstokers en maak verschillende minibrochettes als een brochettestokje te groot is voor in de lunchbox. Gebruik een lunchbox met koel element: al de stukjes fruit en groenten blijven zo lekker fris.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij 8 gelijke blokjes van de abdijkaas en de salami.

  3. Snij 1/2 wortel en 1/4 komkommer in blokjes (4 van elk).

  4. Bereiding:
  5. Steek 2 blokjes kaas en 2 blokjes salami afwisselend op elke spies met telkens een druif, een stukje ananas, een blokje wortel en komkommer ertussen.

Tip

Gebruik tandenstokers en maak verschillende minibrochettes als een brochettestokje te groot is voor in de lunchbox. Gebruik een lunchbox met koel element: al de stukjes fruit en groenten blijven zo lekker fris.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 97 kcal
Vet 7 g
Koolhydraat 2.6 g
Eiwit 6 g

Bekijk het recept digitaal