- Bewaar

- Bewaar
Piratenbrochette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij 8 gelijke blokjes van de abdijkaas en de salami.
-
Snij 1/2 wortel en 1/4 komkommer in blokjes (4 van elk).
-
Bereiding:
-
Steek 2 blokjes kaas en 2 blokjes salami afwisselend op elke spies met telkens een druif, een stukje ananas, een blokje wortel en komkommer ertussen.
Gebruik tandenstokers en maak verschillende minibrochettes als een brochettestokje te groot is voor in de lunchbox. Gebruik een lunchbox met koel element: al de stukjes fruit en groenten blijven zo lekker fris.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij 8 gelijke blokjes van de abdijkaas en de salami.
-
Snij 1/2 wortel en 1/4 komkommer in blokjes (4 van elk).
-
Bereiding:
-
Steek 2 blokjes kaas en 2 blokjes salami afwisselend op elke spies met telkens een druif, een stukje ananas, een blokje wortel en komkommer ertussen.
Gebruik tandenstokers en maak verschillende minibrochettes als een brochettestokje te groot is voor in de lunchbox. Gebruik een lunchbox met koel element: al de stukjes fruit en groenten blijven zo lekker fris.