- Bewaar

- Bewaar
Pita à la carte
Onze drankensuggesties
Wijn Hilaire Rondeau Sauvignon A.C. Touraine Wijn Terra Vecchia Réserve Rosé Merlot-Nielluccio
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en snij met een scherp mes de partjes van tussen de vliesjes.
-
Snij 1/4 wittekool in flinterdunne reepjes en meng met 2 eetl. olijfolie, Provençaalse kruidenmix, peper en zout.
-
Laat de ananas en de maïs uitlekken.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Meng de yoghurt met de mayonaise en het citroensap. Kruid met peper en zout en verdeel over 3 potjes.
-
Meng in het eerste potje het geperste knoflook en de lente-uitjes. In het tweede potje de ketchup, de cognac en de cayennepeper en in het derde het kerrie- en paprikapoeder.
-
Snij de cocktailtomaten in 2 en meng met de sla.
-
Bereiding:
-
Snij de kippenborstfilet in reepjes. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak al roerend ± 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een andere pan en bak het pitavlees al roerend gedurende ± 5 min.
-
Rooster de pitabroodjes in de broodrooster of de oven tot ze knapperig zijn en snij er een hoekje af om ze te kunnen opvullen.
-
Afwerking:
-
Zet alle ingrediënten op tafel in verschillende kommetjes, zodat ieder naar believen zijn pitabroodje kan vullen. Serveer met de salade.
Onze drankensuggesties
Wijn Hilaire Rondeau Sauvignon A.C. Touraine Wijn Terra Vecchia Réserve Rosé Merlot-Nielluccio
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en snij met een scherp mes de partjes van tussen de vliesjes.
-
Snij 1/4 wittekool in flinterdunne reepjes en meng met 2 eetl. olijfolie, Provençaalse kruidenmix, peper en zout.
-
Laat de ananas en de maïs uitlekken.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Meng de yoghurt met de mayonaise en het citroensap. Kruid met peper en zout en verdeel over 3 potjes.
-
Meng in het eerste potje het geperste knoflook en de lente-uitjes. In het tweede potje de ketchup, de cognac en de cayennepeper en in het derde het kerrie- en paprikapoeder.
-
Snij de cocktailtomaten in 2 en meng met de sla.
-
Bereiding:
-
Snij de kippenborstfilet in reepjes. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak al roerend ± 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een andere pan en bak het pitavlees al roerend gedurende ± 5 min.
-
Rooster de pitabroodjes in de broodrooster of de oven tot ze knapperig zijn en snij er een hoekje af om ze te kunnen opvullen.
-
Afwerking:
-
Zet alle ingrediënten op tafel in verschillende kommetjes, zodat ieder naar believen zijn pitabroodje kan vullen. Serveer met de salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hilaire Rondeau Sauvignon A.C. Touraine Wijn Terra Vecchia Réserve Rosé Merlot-Nielluccio