- Bewaar

- Bewaar
Pita met falafel en guacamole
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de falafels en de frieten over een bakplaat met bakpapier. Zet 16 à 18 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de minikomkommers en de radijzen in dunne schijfjes. Laat de maïs uitlekken. Meng onder elkaar en kruid met peper en zout.
-
Verwarm de pitabroodjes (instructies: zie verpakking).
-
Vul de pitabroodjes met de salade, de falafels en de guacamole. Hak de koriander grof en geef erbij.
Nog pitabroodjes over?
Verpak ze in huishoudfolie en bewaar in de koelkast. Heerlijk als ontbijt met roomkaas, confituur of choco. De rest van de groenten is lekker als lunch.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de falafels en de frieten over een bakplaat met bakpapier. Zet 16 à 18 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de minikomkommers en de radijzen in dunne schijfjes. Laat de maïs uitlekken. Meng onder elkaar en kruid met peper en zout.
-
Verwarm de pitabroodjes (instructies: zie verpakking).
-
Vul de pitabroodjes met de salade, de falafels en de guacamole. Hak de koriander grof en geef erbij.
Nog pitabroodjes over?
Verpak ze in huishoudfolie en bewaar in de koelkast. Heerlijk als ontbijt met roomkaas, confituur of choco. De rest van de groenten is lekker als lunch.