- Bewaar

- Bewaar
Pita met rundvlees, rode biet en avocado
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Pago de Cirsus `Selección Privada' D.O. Navarra - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Meng 2 eetl. olijfolie met de tijm en de rozemarijn. Bestrijk hiermee het vlees aan beide kanten. Laat even rusten op kamertemperatuur.
-
Spoel ondertussen de rode biet onder koud water en laat uitlekken. Snij in staafjes van 1/2 cm dik.
-
Pers de halve citroen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in partjes en besprenkel met het citroensap.
-
Meng de rucola met de rode biet en de partjes avocado.
-
Snipper de pikante knoflookteentjes fijn en meng met de balsamicoazijn en 1 eetl. olijfolie.
-
Bereiding op de barbecue (45 min.)
-
Kruid de gemarineerde dunne lende aan beide kanten met zwarte peper en zout. Bak het vlees aan beide kanten goudbruin op een hete barbecue. Zet het barbecuerooster daarna wat hoger en bak nog 10 à 15 min. verder aan elke kant (afhankelijk van de dikte van het vlees en uw voorkeur).
-
Haal het vlees van de barbecue en laat 10 min. rusten onder aluminiumfolie.
-
Verwarm ondertussen de pitabroodjes op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Breng de salade op smaak met de pikante dressing en bestrooi met het maanzaad. Snij het vlees in reepjes. Snij de pitabroodjes open en vul ze met de avocadosalade en het gegrilde rundvlees.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Pago de Cirsus `Selección Privada' D.O. Navarra - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Meng 2 eetl. olijfolie met de tijm en de rozemarijn. Bestrijk hiermee het vlees aan beide kanten. Laat even rusten op kamertemperatuur.
-
Spoel ondertussen de rode biet onder koud water en laat uitlekken. Snij in staafjes van 1/2 cm dik.
-
Pers de halve citroen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in partjes en besprenkel met het citroensap.
-
Meng de rucola met de rode biet en de partjes avocado.
-
Snipper de pikante knoflookteentjes fijn en meng met de balsamicoazijn en 1 eetl. olijfolie.
-
Bereiding op de barbecue (45 min.)
-
Kruid de gemarineerde dunne lende aan beide kanten met zwarte peper en zout. Bak het vlees aan beide kanten goudbruin op een hete barbecue. Zet het barbecuerooster daarna wat hoger en bak nog 10 à 15 min. verder aan elke kant (afhankelijk van de dikte van het vlees en uw voorkeur).
-
Haal het vlees van de barbecue en laat 10 min. rusten onder aluminiumfolie.
-
Verwarm ondertussen de pitabroodjes op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Breng de salade op smaak met de pikante dressing en bestrooi met het maanzaad. Snij het vlees in reepjes. Snij de pitabroodjes open en vul ze met de avocadosalade en het gegrilde rundvlees.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Pago de Cirsus `Selección Privada' D.O. Navarra - Spanje