- Bewaar

- Bewaar
Pita met salade van wortel en mandora
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Grand Cru (Speciaalbier) Wijn Pinot Blanc `Réserve Particulière' 2011 A.O.P. Alsace Wolfberger (Witte wijn)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Pers de mandora.
-
Plet de korianderbolletjes en de komijn met de platte kant van een mes.
-
Haal de blaadjes van het plantje koriander.
-
Bereiding:
-
Rasp de wortelen en overgiet met het mandorasap.
-
Meng er de geplette koriander, de komijn, de geroosterde sesamzaadjes en de olijfolie onder en kruid met peper en zout.
-
Bak het pitavlees gaar in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en meng onder de salade.
-
Afwerking:
-
Werk de salade af met de verse koriander blaadjes. Vul er de pitabroodjes mee die u vooraf geroosterd hebt.
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Grand Cru (Speciaalbier) Wijn Pinot Blanc `Réserve Particulière' 2011 A.O.P. Alsace Wolfberger (Witte wijn)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Pers de mandora.
-
Plet de korianderbolletjes en de komijn met de platte kant van een mes.
-
Haal de blaadjes van het plantje koriander.
-
Bereiding:
-
Rasp de wortelen en overgiet met het mandorasap.
-
Meng er de geplette koriander, de komijn, de geroosterde sesamzaadjes en de olijfolie onder en kruid met peper en zout.
-
Bak het pitavlees gaar in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en meng onder de salade.
-
Afwerking:
-
Werk de salade af met de verse koriander blaadjes. Vul er de pitabroodjes mee die u vooraf geroosterd hebt.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Grand Cru (Speciaalbier) Wijn Pinot Blanc `Réserve Particulière' 2011 A.O.P. Alsace Wolfberger (Witte wijn)