- Bewaar

- Bewaar
Pita met wortelburger en zuiderse groenten
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 Flandrien Blond bier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper het knoflook fijn. Snij de rode uien in fijne ringen. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij in reepjes. Snij de ongeschilde courgette en de aubergine in schijven van 1 cm dik.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de courgette en de aubergine ± 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een andere pan en bak het knoflook en de rode ui 3 min. glazig. Voeg de paprikareepjes toe en laat ± 5 min. meebakken op een matig vuur. Kruid met peper en zout en schep uit de pan.
-
Verhit opnieuw 1/3 van de olijfolie in de pan en bak de wortelburgers ± 8 min. gaar. Draai regelmatig om. Snij in 2.
-
Verwarm de pitabroodjes kort in de broodrooster en snij open. Besmeer de binnenkant met de zoeteaardappeldip en vul met een halve wortelburger, de paprikareepjes en wat courgette en aubergine.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukken. Snij 50 g courgette en 50 g aubergine in stukken. 2 Kook de aardappel ± 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 5 min. de courgette en de aubergine toe. 3 Mix de aardappelen en de groenten fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 Flandrien Blond bier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper het knoflook fijn. Snij de rode uien in fijne ringen. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij in reepjes. Snij de ongeschilde courgette en de aubergine in schijven van 1 cm dik.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de courgette en de aubergine ± 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een andere pan en bak het knoflook en de rode ui 3 min. glazig. Voeg de paprikareepjes toe en laat ± 5 min. meebakken op een matig vuur. Kruid met peper en zout en schep uit de pan.
-
Verhit opnieuw 1/3 van de olijfolie in de pan en bak de wortelburgers ± 8 min. gaar. Draai regelmatig om. Snij in 2.
-
Verwarm de pitabroodjes kort in de broodrooster en snij open. Besmeer de binnenkant met de zoeteaardappeldip en vul met een halve wortelburger, de paprikareepjes en wat courgette en aubergine.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukken. Snij 50 g courgette en 50 g aubergine in stukken. 2 Kook de aardappel ± 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 5 min. de courgette en de aubergine toe. 3 Mix de aardappelen en de groenten fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 Flandrien Blond bier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand