- Bewaar

- Bewaar
Pittig aardappelslaatje met Praagse schnitzel
Onze drankensuggesties
Bier Kwak Blonde Sterk blond bier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato 2020 Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij in schijfjes van 1/2 cm.
-
Snij de tomaten en de radijzen in dunne partjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn. Schil de wortelen en rasp ze.
-
Kook de aardappelschijfjes +/- 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de Praagse schnitzels 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de tomaten, de wortelen, de radijzen en de lente-uitjes onder de aardappelschijfjes. Overgiet met de vinaigrette en meng goed.
-
Verdeel het aardappelslaatje over de borden. Snij de schnitzels in reepjes en schik naast de aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Kwak Blonde Sterk blond bier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato 2020 Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij in schijfjes van 1/2 cm.
-
Snij de tomaten en de radijzen in dunne partjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn. Schil de wortelen en rasp ze.
-
Kook de aardappelschijfjes +/- 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de Praagse schnitzels 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de tomaten, de wortelen, de radijzen en de lente-uitjes onder de aardappelschijfjes. Overgiet met de vinaigrette en meng goed.
-
Verdeel het aardappelslaatje over de borden. Snij de schnitzels in reepjes en schik naast de aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Kwak Blonde Sterk blond bier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato 2020 Puglia - Italië