- Bewaar

- Bewaar
Pittig suddergerecht van varkensvlees en mais
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Nero d'Avola Inycon Sicilia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij het vlees in kleinere stukjes.
-
Snij de ongeschilde courgette en de tomaten in blokjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de pitjes uit de pepertjes en snij fijn.
-
Spoel de maïs onder koud water en giet af.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (10 min. + 1 u.)
-
Bak het varkensvlees in een braadpan kort aan in de hete olijfolie. Voeg de stukken ui en chilipepertjes toe en laat 2 min. bakken.
-
Voeg de droge witte wijn, het ananassap, de tomaten, de tomatenpuree en het bouillonblokje toe. Kruid met de kaneel, de nootmuskaat, de marjolein, peper en zout. Laat afgedekt 30 min. sudderen.
-
Voeg de maïs, de courgetteblokjes en de diepgevroren bloemkool toe. Laat nog 25 min. sudderen.
-
De dag zelf (15 min.)
-
Verwarm het varkensvlees op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de rijst 10 min. in 5 dl lichtgezouten water. Giet af. Leg er een propere keukenhanddoek op. Laat de rijst zo 5 min. stomen.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Nero d'Avola Inycon Sicilia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij het vlees in kleinere stukjes.
-
Snij de ongeschilde courgette en de tomaten in blokjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de pitjes uit de pepertjes en snij fijn.
-
Spoel de maïs onder koud water en giet af.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (10 min. + 1 u.)
-
Bak het varkensvlees in een braadpan kort aan in de hete olijfolie. Voeg de stukken ui en chilipepertjes toe en laat 2 min. bakken.
-
Voeg de droge witte wijn, het ananassap, de tomaten, de tomatenpuree en het bouillonblokje toe. Kruid met de kaneel, de nootmuskaat, de marjolein, peper en zout. Laat afgedekt 30 min. sudderen.
-
Voeg de maïs, de courgetteblokjes en de diepgevroren bloemkool toe. Laat nog 25 min. sudderen.
-
De dag zelf (15 min.)
-
Verwarm het varkensvlees op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de rijst 10 min. in 5 dl lichtgezouten water. Giet af. Leg er een propere keukenhanddoek op. Laat de rijst zo 5 min. stomen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Nero d'Avola Inycon Sicilia - Italië