- Bewaar

- Bewaar
Pittige gazpacho met avocado en garnalen
Onze drankensuggesties
Bier Vedett IPA Blond bier Wijn Domaine Royal de Jarras 'Tête de Cuvée' Gris I.G.P. Sable de Camargue
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Pel de tomaten (dompel ze eerst 10 sec. onder in kokend water en laat daarna even afkoelen in koud water). Snij de tomaten in stukken en verwijder de pitjes met een lepel.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukken.
-
Schil 2/3 van de komkommer en snij in stukken. Snij 1/3 ongeschilde komkommer in heel fijne staafjes en hou opzij voor de afwerking.
-
Snij de sjalot in stukken en mix samen met de tomaten, de paprika, de stukken komkommer en het gepelde knoflook tot een gladde massa. Roer er de olijfolie, de sherryazijn en enkele druppels tabasco onder. Kruid met peper en zout. Laat 1 à 2 u. afkoelen in de koelkast.
-
Snij vlak voor het serveren het vruchtvlees van de halve avocado in heel kleine blokjes.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gazpacho over kommen of diepe borden en werk af met de roggebroodsnacks, de garnalen, de staafjes komkommer, de avocado en de blaadjes basilicum.
Onze drankensuggesties
Bier Vedett IPA Blond bier Wijn Domaine Royal de Jarras 'Tête de Cuvée' Gris I.G.P. Sable de Camargue
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Pel de tomaten (dompel ze eerst 10 sec. onder in kokend water en laat daarna even afkoelen in koud water). Snij de tomaten in stukken en verwijder de pitjes met een lepel.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukken.
-
Schil 2/3 van de komkommer en snij in stukken. Snij 1/3 ongeschilde komkommer in heel fijne staafjes en hou opzij voor de afwerking.
-
Snij de sjalot in stukken en mix samen met de tomaten, de paprika, de stukken komkommer en het gepelde knoflook tot een gladde massa. Roer er de olijfolie, de sherryazijn en enkele druppels tabasco onder. Kruid met peper en zout. Laat 1 à 2 u. afkoelen in de koelkast.
-
Snij vlak voor het serveren het vruchtvlees van de halve avocado in heel kleine blokjes.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gazpacho over kommen of diepe borden en werk af met de roggebroodsnacks, de garnalen, de staafjes komkommer, de avocado en de blaadjes basilicum.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Vedett IPA Blond bier Wijn Domaine Royal de Jarras 'Tête de Cuvée' Gris I.G.P. Sable de Camargue