- Bewaar

- Bewaar
Pittige kalkoenenreepjes met paprikasausje
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Morgon A.O.P. 'Les Charmes'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de wokreepjes volledig ontdooien en dep droog.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. pikante olijfolie in de wok. Voeg het fijngesnipperde knoflook toe en roerbak de wokreepjes 3 min. goudbruin. Doe dit in verschillende keren. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Haal de gebakken wokreepjes uit de wok.
-
Verhit 1 eetl. pikante olijfolie in dezelfde wok en roerbak de diepgevroren paprikareepjes. Doe er de risoni en 6 dl water bij. Verkruimel er de bouillonblokjes over en meng goed. Laat 10 min. afgedekt sudderen.
-
Voeg de wokreepjes weer toe en roer er de tomatenpuree en de tapenade onder. Laat al roerend nog wat opwarmen.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Morgon A.O.P. 'Les Charmes'
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de wokreepjes volledig ontdooien en dep droog.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. pikante olijfolie in de wok. Voeg het fijngesnipperde knoflook toe en roerbak de wokreepjes 3 min. goudbruin. Doe dit in verschillende keren. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Haal de gebakken wokreepjes uit de wok.
-
Verhit 1 eetl. pikante olijfolie in dezelfde wok en roerbak de diepgevroren paprikareepjes. Doe er de risoni en 6 dl water bij. Verkruimel er de bouillonblokjes over en meng goed. Laat 10 min. afgedekt sudderen.
-
Voeg de wokreepjes weer toe en roer er de tomatenpuree en de tapenade onder. Laat al roerend nog wat opwarmen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Morgon A.O.P. 'Les Charmes'