- Bewaar

- Bewaar
Pittige mangosalsa met scampi
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Pel de scampi's (dat gaat makkelijk als u ze eerst even onderdompelt in koud water) en verwijder de bruine draad, die bitter smaakt. Dep goed droog.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Pers de halve limoen.
-
Bereiding:
-
Meng de mangoblokjes met de fijngesnipperde koriander en het pepertje. Roer er het limoensap, de honing en eetl. olijfolie onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampi's ± 3 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel intussen de mangoblokjes over 12 glaasjes.
-
Zet er telkens 1 scampi rechtop in.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Pel de scampi's (dat gaat makkelijk als u ze eerst even onderdompelt in koud water) en verwijder de bruine draad, die bitter smaakt. Dep goed droog.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Pers de halve limoen.
-
Bereiding:
-
Meng de mangoblokjes met de fijngesnipperde koriander en het pepertje. Roer er het limoensap, de honing en eetl. olijfolie onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampi's ± 3 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel intussen de mangoblokjes over 12 glaasjes.
-
Zet er telkens 1 scampi rechtop in.