- Bewaar

- Bewaar
Pittige varkenssnede met wittekoolsalade
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Domaine La Grande Blanche A.O.P. Côtes de Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat het vlees oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in dunne ringetjes.
-
Rasp de wortelen en snij de wittekool fijn.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de varkenssneden 1 min. aan elke kant.
-
Voeg het fijngesnipperde knoflook en het pepertje toe en kruid met gember, peper en zout.
-
Laat op een zacht vuur nog ± 5 min. verder garen.
-
Meng ondertussen de wittekool met de wortelen en de rode ui.
-
Roer de mayonaise door de sherryazijn en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Meng onder de wittekoolsalade.
Serveer met frietjes.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Domaine La Grande Blanche A.O.P. Côtes de Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat het vlees oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in dunne ringetjes.
-
Rasp de wortelen en snij de wittekool fijn.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de varkenssneden 1 min. aan elke kant.
-
Voeg het fijngesnipperde knoflook en het pepertje toe en kruid met gember, peper en zout.
-
Laat op een zacht vuur nog ± 5 min. verder garen.
-
Meng ondertussen de wittekool met de wortelen en de rode ui.
-
Roer de mayonaise door de sherryazijn en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Meng onder de wittekoolsalade.
Serveer met frietjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Domaine La Grande Blanche A.O.P. Côtes de Provence