Pittige varkenssnede met wittekoolsalade
Pittige varkenssnede met wittekoolsalade

Pittige varkenssnede met wittekoolsalade

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 399 kcal
Vet 23.4 g
Koolhydraat 11.1 g
Eiwit 36.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 15 min.)

  3. Laat het vlees oppervlakkig ontdooien.

  4. Snipper het knoflook fijn.

  5. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in dunne ringetjes.

  6. Rasp de wortelen en snij de wittekool fijn.

  7. Snij de rode ui in fijne ringen.

  8. Bereiding:
  9. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de varkenssneden 1 min. aan elke kant.

  10. Voeg het fijngesnipperde knoflook en het pepertje toe en kruid met gember, peper en zout.

  11. Laat op een zacht vuur nog ± 5 min. verder garen.

  12. Meng ondertussen de wittekool met de wortelen en de rode ui.

  13. Roer de mayonaise door de sherryazijn en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Meng onder de wittekoolsalade.

Tip

Serveer met frietjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 15 min.)

  3. Laat het vlees oppervlakkig ontdooien.

  4. Snipper het knoflook fijn.

  5. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in dunne ringetjes.

  6. Rasp de wortelen en snij de wittekool fijn.

  7. Snij de rode ui in fijne ringen.

  8. Bereiding:
  9. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de varkenssneden 1 min. aan elke kant.

  10. Voeg het fijngesnipperde knoflook en het pepertje toe en kruid met gember, peper en zout.

  11. Laat op een zacht vuur nog ± 5 min. verder garen.

  12. Meng ondertussen de wittekool met de wortelen en de rode ui.

  13. Roer de mayonaise door de sherryazijn en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Meng onder de wittekoolsalade.

Tip

Serveer met frietjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 399 kcal
Vet 23.4 g
Koolhydraat 11.1 g
Eiwit 36.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Domaine La Grande Blanche A.O.P. Côtes de Provence

Bekijk het recept digitaal