- Bewaar

- Bewaar
Pittige vegetarische paella
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Adobe Carmenère Reserva Colchagua Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de wortelen in staafjes van 1 bij 3 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes van 1/2 cm dik.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
-
Snij de ui in fijne ringen en snipper het knoflook fijn.
-
Wentel de blokjes seitan door het paprikapoeder.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de uiringen en het fijngesnipperde knoflook glazig.
-
Roer er de rijst onder, samen met de tomatenstukjes. Breng op smaak met de cayennepeper, de kurkuma, het halve kaneelstokje en de peperringetjes. Overgiet met de groentebouillon.
-
Roer er de wortelstaafjes, de paprikareepjes en de diepgevroren erwten onder. Laat ± 20 min. sudderen op een zacht vuur en roer regelmatig. Kruid met peper en zout.
-
Verhit ondertussen 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes seitan ± 5 min. aan alle kanten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rijst met de groenten over de borden en bestrooi met de seitanstukjes.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 12 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 25 g seitan in blokjes, en 50 g wortel en 50 g rode paprika in kleine stukjes. 2 Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een pannetje en bak de seitan mooi goudbruin. 3 Kook ondertussen de wortel en de paprika samen met 30 g rijst 15 min. in een bodempje water. Voeg na 10 min. 20 g erwten (diepvries) toe. 4 Meng voorzichtig onder elkaar en geef er de gebakken seitan bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Adobe Carmenère Reserva Colchagua Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de wortelen in staafjes van 1 bij 3 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes van 1/2 cm dik.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
-
Snij de ui in fijne ringen en snipper het knoflook fijn.
-
Wentel de blokjes seitan door het paprikapoeder.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de uiringen en het fijngesnipperde knoflook glazig.
-
Roer er de rijst onder, samen met de tomatenstukjes. Breng op smaak met de cayennepeper, de kurkuma, het halve kaneelstokje en de peperringetjes. Overgiet met de groentebouillon.
-
Roer er de wortelstaafjes, de paprikareepjes en de diepgevroren erwten onder. Laat ± 20 min. sudderen op een zacht vuur en roer regelmatig. Kruid met peper en zout.
-
Verhit ondertussen 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes seitan ± 5 min. aan alle kanten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rijst met de groenten over de borden en bestrooi met de seitanstukjes.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 12 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 25 g seitan in blokjes, en 50 g wortel en 50 g rode paprika in kleine stukjes. 2 Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een pannetje en bak de seitan mooi goudbruin. 3 Kook ondertussen de wortel en de paprika samen met 30 g rijst 15 min. in een bodempje water. Voeg na 10 min. 20 g erwten (diepvries) toe. 4 Meng voorzichtig onder elkaar en geef er de gebakken seitan bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Adobe Carmenère Reserva Colchagua Valley - Chili