- Bewaar

- Bewaar
Pladijs met mosterdpuree, broccoli en gebakken spek
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d'Arc wit I.G.P. Ardèche Bier Paix Dieu Tripel Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook 25 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Verdeel intussen de broccoli's in gelijke roosjes. Schil de stelen en snij in stukjes. Kook de broccoliroosjes en de broccolistelen onafgedekt 8 à 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de pladijsfilets 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
-
Voeg de spekblokjes toe aan de pan en bak 2 à 3 min. op een hoog vuur.
-
Giet de aardappelen af, plet tot puree en roer er de melk en de mosterd onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Lepel de spekblokjes over de pladijsfilets. Serveer met de broccoli en de mosterdpuree.
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d'Arc wit I.G.P. Ardèche Bier Paix Dieu Tripel Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook 25 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Verdeel intussen de broccoli's in gelijke roosjes. Schil de stelen en snij in stukjes. Kook de broccoliroosjes en de broccolistelen onafgedekt 8 à 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de pladijsfilets 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
-
Voeg de spekblokjes toe aan de pan en bak 2 à 3 min. op een hoog vuur.
-
Giet de aardappelen af, plet tot puree en roer er de melk en de mosterd onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Lepel de spekblokjes over de pladijsfilets. Serveer met de broccoli en de mosterdpuree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d'Arc wit I.G.P. Ardèche Bier Paix Dieu Tripel Blond abdijbier