- Bewaar

- Bewaar
Poffertjesrups
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Los het puddingpoeder op in 5 eetl. melk. Breng de rest van de melk met de suiker aan de kook. Neem van het vuur en voeg al roerend het opgeloste puddingpoeder toe. Laat nog 1 min. al roerend doorkoken op een lager vuur.
-
Smelt de boter in een pan en bak de poffertjes kort aan beide kanten.
-
Smeer de pudding op 12 poffertjes en laat even opstijven. Besmeer de andere 12 poffertjes met chocopasta.
-
Snij de banaan in dunne schijfjes en de druiven in 2.
-
Neem een brochettestokje en prik er een schijfje banaan op, een poffertje met chocopasta, opnieuw een schijfje banaan en een poffertje met pudding. Herhaal dit 1 keer. Doe hetzelfde met de 5 overige brochettestokjes.
-
Eindig met een halve druif. Maak op het poffertje voor de druif 2 oogjes en een mondje met chocopasta en plak er confetti's op. Breek de chocoladestokjes in 2 en steek ze als voelsprieten achter het poffertje met het gezicht.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de rupsen met wat bloemsuiker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Los het puddingpoeder op in 5 eetl. melk. Breng de rest van de melk met de suiker aan de kook. Neem van het vuur en voeg al roerend het opgeloste puddingpoeder toe. Laat nog 1 min. al roerend doorkoken op een lager vuur.
-
Smelt de boter in een pan en bak de poffertjes kort aan beide kanten.
-
Smeer de pudding op 12 poffertjes en laat even opstijven. Besmeer de andere 12 poffertjes met chocopasta.
-
Snij de banaan in dunne schijfjes en de druiven in 2.
-
Neem een brochettestokje en prik er een schijfje banaan op, een poffertje met chocopasta, opnieuw een schijfje banaan en een poffertje met pudding. Herhaal dit 1 keer. Doe hetzelfde met de 5 overige brochettestokjes.
-
Eindig met een halve druif. Maak op het poffertje voor de druif 2 oogjes en een mondje met chocopasta en plak er confetti's op. Breek de chocoladestokjes in 2 en steek ze als voelsprieten achter het poffertje met het gezicht.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de rupsen met wat bloemsuiker.