- Bewaar

- Bewaar
Pokébowl met quinoa, avocado, eitjes en tahindressing
Onze drankensuggesties
Wijn Caprice des Anges ‘Grain de Gris’ I.G.P. Vallée du Paradis Bier Chouffe Soleil Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en dep droog. Meng met 1/3 van de olijfolie en het paprikapoeder. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en rooster ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de eieren 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water, pel en snij in 2.
-
Snij de rodekool heel fijn met een mandoline. Besprenkel met de appelazijn en kruid met peper en zout. Snij het vruchtvlees van de avocado in plakjes. Schil de wortelen en rasp fijn. Snipper het knoflook fijn.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Los het blokje groentebouillon op in het water en kook de quinoa gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Maak de dressing: meng de tahin met de kurkuma, de rest van de olijfolie, het knoflook en het water. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de quinoa over de kommetjes en schik er de avocado en de groenten op. Voeg de eieren en de kikkererwten toe en besprenkel met de dressing.
Onze drankensuggesties
Wijn Caprice des Anges ‘Grain de Gris’ I.G.P. Vallée du Paradis Bier Chouffe Soleil Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en dep droog. Meng met 1/3 van de olijfolie en het paprikapoeder. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en rooster ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de eieren 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water, pel en snij in 2.
-
Snij de rodekool heel fijn met een mandoline. Besprenkel met de appelazijn en kruid met peper en zout. Snij het vruchtvlees van de avocado in plakjes. Schil de wortelen en rasp fijn. Snipper het knoflook fijn.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Los het blokje groentebouillon op in het water en kook de quinoa gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Maak de dressing: meng de tahin met de kurkuma, de rest van de olijfolie, het knoflook en het water. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de quinoa over de kommetjes en schik er de avocado en de groenten op. Voeg de eieren en de kikkererwten toe en besprenkel met de dressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Caprice des Anges ‘Grain de Gris’ I.G.P. Vallée du Paradis Bier Chouffe Soleil Blond bier