Pommes duchesse

Pommes duchesse

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 242 kcal
Vet 5.9 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraat 38 g
Suiker 0 g
Vezel 4.2 g
Eiwit 7 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op ongeveer 200 °C.

  3. Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook 20 min. in lichtgezouten water. Laat uitlekken en haal door een passe-vite voor een smeuïg resultaat. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  4. Meng de eidooiers onder de puree. Doe in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.

  5. Spuit kleine toefjes van de puree op een bakplaat met bakpapier. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op ongeveer 200 °C.

  3. Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook 20 min. in lichtgezouten water. Laat uitlekken en haal door een passe-vite voor een smeuïg resultaat. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  4. Meng de eidooiers onder de puree. Doe in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.

  5. Spuit kleine toefjes van de puree op een bakplaat met bakpapier. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 242 kcal
Vet 5.9 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraat 38 g
Suiker 0 g
Vezel 4.2 g
Eiwit 7 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal