- Bewaar
- Bewaar
Pommes duchesse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op ongeveer 200 °C.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook 20 min. in lichtgezouten water. Laat uitlekken en haal door een passe-vite voor een smeuïg resultaat. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Meng de eidooiers onder de puree. Doe in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.
-
Spuit kleine toefjes van de puree op een bakplaat met bakpapier. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op ongeveer 200 °C.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook 20 min. in lichtgezouten water. Laat uitlekken en haal door een passe-vite voor een smeuïg resultaat. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Meng de eidooiers onder de puree. Doe in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.
-
Spuit kleine toefjes van de puree op een bakplaat met bakpapier. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven