- Bewaar

- Bewaar
Pompoen-gembersoep met kippenspiesjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Snipper de ui en het knoflookteentje fijn.
-
Schil de gember en maak er 2 sneetjes in met een mesje. Prik er de kruidnagels in.
-
Als u verse pompoen gebruikt, snij dan het vruchtvlees in blokjes.
-
Dompel de 2 theezakjes in 2 dl kokend water.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de gember en de blokjes (diepgevroren) pompoen toe. Overgiet met de kippenbouillon. Laat 20 min. koken.
-
Haal de gember uit de kookpot, overgiet met de thee en mix tot een gladde soep. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Serveer de soep in kommetjes en geef er kippen spiesjes bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Snipper de ui en het knoflookteentje fijn.
-
Schil de gember en maak er 2 sneetjes in met een mesje. Prik er de kruidnagels in.
-
Als u verse pompoen gebruikt, snij dan het vruchtvlees in blokjes.
-
Dompel de 2 theezakjes in 2 dl kokend water.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de gember en de blokjes (diepgevroren) pompoen toe. Overgiet met de kippenbouillon. Laat 20 min. koken.
-
Haal de gember uit de kookpot, overgiet met de thee en mix tot een gladde soep. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Serveer de soep in kommetjes en geef er kippen spiesjes bij.