- Bewaar

- Bewaar
Pompoen -paprikaspread
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de butternutpompoen. Verwijder de pitten en de draden en snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in 4.
-
Rasp de parmezaan.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de pompoenblokjes en de paprika met de velkant naar boven op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en rooster ± 30 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en pel de paprika's.
-
Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
-
Doe de pompoenblokjes, de paprikarepen, de pijnboompitten, het gepelde knoflookteentje en de parmezaan in een hoge maatbeker of blender en mix fijn. Voeg de blaadjes basilicum toe en mix kort. Kruid met peper en meng goed.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de butternutpompoen. Verwijder de pitten en de draden en snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in 4.
-
Rasp de parmezaan.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de pompoenblokjes en de paprika met de velkant naar boven op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en rooster ± 30 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en pel de paprika's.
-
Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
-
Doe de pompoenblokjes, de paprikarepen, de pijnboompitten, het gepelde knoflookteentje en de parmezaan in een hoge maatbeker of blender en mix fijn. Voeg de blaadjes basilicum toe en mix kort. Kruid met peper en meng goed.