- Bewaar

- Bewaar
Pompoenpesto met geitenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schil de pompoen en verwijder de pitten en de draden. Snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
-
Stoom de pompoen ± 25 min. gaar boven lichtgezouten water.
-
Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Mix de pompoen samen met de tomaten, de pijnboompitten, het basilicum en de geitenkaas tot een gladde massa. Kruid met peper en zeezout en laat afkoelen in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schil de pompoen en verwijder de pitten en de draden. Snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
-
Stoom de pompoen ± 25 min. gaar boven lichtgezouten water.
-
Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Mix de pompoen samen met de tomaten, de pijnboompitten, het basilicum en de geitenkaas tot een gladde massa. Kruid met peper en zeezout en laat afkoelen in de koelkast.