Pompoenpesto met geitenkaas
Pompoenpesto met geitenkaas

Pompoenpesto met geitenkaas

35 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 110 kcal
Vet 9.3 g
Koolhydraat 2.3 g
Eiwit 4.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de pompoen en verwijder de pitten en de draden. Snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.

  3. Stoom de pompoen ± 25 min. gaar boven lichtgezouten water.

  4. Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  5. Mix de pompoen samen met de tomaten, de pijnboompitten, het basilicum en de geitenkaas tot een gladde massa. Kruid met peper en zeezout en laat afkoelen in de koelkast.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de pompoen en verwijder de pitten en de draden. Snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.

  3. Stoom de pompoen ± 25 min. gaar boven lichtgezouten water.

  4. Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  5. Mix de pompoen samen met de tomaten, de pijnboompitten, het basilicum en de geitenkaas tot een gladde massa. Kruid met peper en zeezout en laat afkoelen in de koelkast.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 110 kcal
Vet 9.3 g
Koolhydraat 2.3 g
Eiwit 4.4 g

Bekijk het recept digitaal