- Bewaar

- Bewaar
Pompoensoep
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren uiringen en het preiwit glazig.
-
Voeg de diepgevroren pompoenblokjes toe en laat 2 min. stoven.
-
Giet er de kippenbouillon bij en laat ± 15 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Mix de soep en kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de zure room met het diepgevroren bieslook (of kruiden naar keuze). Verdeel de soep over de borden en werk af met een lepel kruidenroom. Serveer met een stukje stokbrood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren uiringen en het preiwit glazig.
-
Voeg de diepgevroren pompoenblokjes toe en laat 2 min. stoven.
-
Giet er de kippenbouillon bij en laat ± 15 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Mix de soep en kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de zure room met het diepgevroren bieslook (of kruiden naar keuze). Verdeel de soep over de borden en werk af met een lepel kruidenroom. Serveer met een stukje stokbrood.