- Bewaar

- Bewaar
Praagse schnitzel en bulgur met trio van groene groenten
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Château de la Soujeole A.O.P. Malepère Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Hak de dille fijn.
-
Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Kook de boontjes 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de peultjes en de diepgevroren erwten toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Overgiet intussen de bulgur met 5 dl heet water en dek af. Laat ± 15 min. zwellen. Roer los met een vork en meng er 1 eetl. olijfolie onder. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de schnitzels 5 min. goudbruin aan elke kant op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de kookpot van de groenten en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. Voeg de groenten opnieuw toe en laat laat nog even opwarmen. Meng er de sesamzaadjes, de dille en de bulgur onder. Kruid eventueel bij met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Château de la Soujeole A.O.P. Malepère Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Hak de dille fijn.
-
Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Kook de boontjes 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de peultjes en de diepgevroren erwten toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Overgiet intussen de bulgur met 5 dl heet water en dek af. Laat ± 15 min. zwellen. Roer los met een vork en meng er 1 eetl. olijfolie onder. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de schnitzels 5 min. goudbruin aan elke kant op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de kookpot van de groenten en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. Voeg de groenten opnieuw toe en laat laat nog even opwarmen. Meng er de sesamzaadjes, de dille en de bulgur onder. Kruid eventueel bij met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Château de la Soujeole A.O.P. Malepère Gérard Bertrand