- Bewaar

- Bewaar
Praagse schnitzel met wittekoolsalade en gebakken patatjes
Onze drankensuggesties
Bier St Feuillien Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wittekool in fijne reepjes.
-
Rasp de wortelen fijn.
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in fijne reepjes.
-
Snij de rode ui in fijne halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de aardappelblokjes 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de schnitzels ± 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng de wittekool met de wortelen, de rode ui en de puntpaprika. Roer er de mayonaise en de Griekse yoghurt onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de schnitzels middendoor en schik op de borden samen met de wittekoolsalade en de aardappelblokjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmeken voor uw baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en 100 g wortel en snij in stukjes. Kook 20 min. gaar in water. Giet af. 2 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier St Feuillien Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wittekool in fijne reepjes.
-
Rasp de wortelen fijn.
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in fijne reepjes.
-
Snij de rode ui in fijne halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de aardappelblokjes 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de schnitzels ± 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng de wittekool met de wortelen, de rode ui en de puntpaprika. Roer er de mayonaise en de Griekse yoghurt onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de schnitzels middendoor en schik op de borden samen met de wittekoolsalade en de aardappelblokjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmeken voor uw baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en 100 g wortel en snij in stukjes. Kook 20 min. gaar in water. Giet af. 2 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier St Feuillien Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Ventoux