- Bewaar

- Bewaar
Preistoemp met gepaneerde scharfilet en garnalen
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Sterk blond bier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de preien in de lengte in 2 en daarna in fijne halve ringen. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de preiringen 5 min. Overgiet met de room en kook nog 5 min. Roer er de mosterd onder.
-
Prak de aardappelen grof en roer er de prei onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de scharfilets 2 à 3 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Haal de vis uit de pan. Voeg 1 dl water toe en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Verdeel de puree en de scharfilets over de borden. Lepel het braadvocht over de vis en bestrooi met de garnalen.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding: 25 min. 1 Schil 50 g aardappelen en snij samen met 100 g prei in gelijke stukjes. Kook 20 min. gaar in water. 2 Voeg de laatste 10 min. 30 g gepaneerde scharfilet toe. Giet af. 3 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Sterk blond bier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de preien in de lengte in 2 en daarna in fijne halve ringen. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de preiringen 5 min. Overgiet met de room en kook nog 5 min. Roer er de mosterd onder.
-
Prak de aardappelen grof en roer er de prei onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de scharfilets 2 à 3 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Haal de vis uit de pan. Voeg 1 dl water toe en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Verdeel de puree en de scharfilets over de borden. Lepel het braadvocht over de vis en bestrooi met de garnalen.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding: 25 min. 1 Schil 50 g aardappelen en snij samen met 100 g prei in gelijke stukjes. Kook 20 min. gaar in water. 2 Voeg de laatste 10 min. 30 g gepaneerde scharfilet toe. Giet af. 3 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Sterk blond bier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië