- Bewaar

- Bewaar
Prinsessenboontjes met quinoa en gebakken halloumi
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij de halloumi in sneetjes.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in water met het halve blokje groentebouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Laat ondertussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt koken in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de kookpot van de prinsessenbonen en bak de rode ui en het knoflook 1 à 2 min. Roer er de kerstomaten en de prinsessenbonen onder. Kruid met peper en zout. Meng onder de quinoa.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de sneetjes halloumi 2 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met de ras el hanout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de quinoa over de borden en schik er de sneetjes halloumi rond. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij de halloumi in sneetjes.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in water met het halve blokje groentebouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Laat ondertussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt koken in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de kookpot van de prinsessenbonen en bak de rode ui en het knoflook 1 à 2 min. Roer er de kerstomaten en de prinsessenbonen onder. Kruid met peper en zout. Meng onder de quinoa.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de sneetjes halloumi 2 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met de ras el hanout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de quinoa over de borden en schik er de sneetjes halloumi rond. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d'Oc