In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwijder de kroontjes van de aardbeien.
Doe de aardbeien samen met het limoensap, 1 eetl. water en de honing in een steelpannetje. Laat stoven tot de aardbeien zacht worden. Laat even afkoelen.
Voeg 2 blaadjes basilicum toe en mix fijn met de staafmixer. Giet in een ijslollyvorm. Duw er een houten stokje in. Plaats 3 u. in de diepvriezer.
Schenk de prosecco in een wijnglas. Haal de ijslolly uit de vorm en leg in het glas. Werk af met de rest van het basilicum. Serveer onmiddellijk.
Tip
Liever alcoholvrij?
Gebruik alcoholvrije bubbels!
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwijder de kroontjes van de aardbeien.
Doe de aardbeien samen met het limoensap, 1 eetl. water en de honing in een steelpannetje. Laat stoven tot de aardbeien zacht worden. Laat even afkoelen.
Voeg 2 blaadjes basilicum toe en mix fijn met de staafmixer. Giet in een ijslollyvorm. Duw er een houten stokje in. Plaats 3 u. in de diepvriezer.
Schenk de prosecco in een wijnglas. Haal de ijslolly uit de vorm en leg in het glas. Werk af met de rest van het basilicum. Serveer onmiddellijk.