- Bewaar

- Bewaar
Provençaals eenpansgerecht met blinde vinken
Onze drankensuggesties
Bier La Chouffe Blond Sterk blond bier Wijn Vintense 'O°rigin' Les Galets Alcoholvrije wijn 0,0 % vol
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot. Leg er de vinken en de diepgevroren uiringen in en laat even bakken.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes en tomatenblokjes toe, het blokje kippenbouillon, de voorgekookte tarwe en 1 kop water.
-
Dek af en laat 25 à 30 min. zachtjes gaar worden.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Bier La Chouffe Blond Sterk blond bier Wijn Vintense 'O°rigin' Les Galets Alcoholvrije wijn 0,0 % vol
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot. Leg er de vinken en de diepgevroren uiringen in en laat even bakken.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes en tomatenblokjes toe, het blokje kippenbouillon, de voorgekookte tarwe en 1 kop water.
-
Dek af en laat 25 à 30 min. zachtjes gaar worden.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Chouffe Blond Sterk blond bier Wijn Vintense 'O°rigin' Les Galets Alcoholvrije wijn 0,0 % vol