- Bewaar

- Bewaar
Provençaals stoofpotje
Onze drankensuggesties
Wijn Adobe Carmenère Chili Wijn Coteaux du Tricastin A.C. M. Chapoutier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de halve selder en de tomaten in stukken.
-
Snij de ui grof.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (15 min. + 1 u. 30 min. kooktijd)
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het vlees aan alle kanten goudbruin, samen met de ui.
-
Voeg de stukken selder, tomaat en paprika toe, samen met de runderbouillon, 1 eetl. Provençaalse kruiden, peper en zout. Dek de pan af en laat 1 u. 15 min. zachtjes sudderen.
-
Voeg de krielaardappelen toe (schoonboenen is voldoende, schillen hoeft niet). Laat nog 15 min. verder sudderen. Voeg eventueel nog wat water toe. Zet koel weg tot de volgende dag.
-
De dag zelf (15 min.)
-
Warm het gerecht zachtjes op. Bind lichtjes met instantsausbinder en breng eventueel nog wat op smaak met Provençaalse kruiden.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Wijn Adobe Carmenère Chili Wijn Coteaux du Tricastin A.C. M. Chapoutier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de halve selder en de tomaten in stukken.
-
Snij de ui grof.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (15 min. + 1 u. 30 min. kooktijd)
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het vlees aan alle kanten goudbruin, samen met de ui.
-
Voeg de stukken selder, tomaat en paprika toe, samen met de runderbouillon, 1 eetl. Provençaalse kruiden, peper en zout. Dek de pan af en laat 1 u. 15 min. zachtjes sudderen.
-
Voeg de krielaardappelen toe (schoonboenen is voldoende, schillen hoeft niet). Laat nog 15 min. verder sudderen. Voeg eventueel nog wat water toe. Zet koel weg tot de volgende dag.
-
De dag zelf (15 min.)
-
Warm het gerecht zachtjes op. Bind lichtjes met instantsausbinder en breng eventueel nog wat op smaak met Provençaalse kruiden.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Adobe Carmenère Chili Wijn Coteaux du Tricastin A.C. M. Chapoutier