- Bewaar
- Bewaar
Provençaalse zalmpapillot
Onze drankensuggesties
Wijn Le Champ des Murailles 'La Petite Muraille' A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de zalmhaasjes oppervlakkig ontdooien. Dep droog.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Kook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de zoete ui intussen in 2, daarna in halvemaantjes.
-
Snipper het knoflook en de blaadjes basilicum fijn.
-
Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snij in fijne ringen.
-
Snij de tomaten in partjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de zoete ui 1 à 2 min. Voeg de diepgevroren paprikareepjes, het knoflook, het pepertje, de tomaten en de witte wijn toe. Kruid met peper en zout en laat 10 min. stoven.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bekleed vier vellen bakpapier met aluminiumfolie en verdeel er de zalmhaasjes over. Voeg de gestoofde groenten en het basilicum toe. Kruid met peper en zout. Sluit de papillot, maar niet helemaal. Zet ± 25 min. op een hete barbecue.
-
Maak meerdere inkepingen in de aardappelen en steek er schijfjes kruidenboter in. Wikkel in aluminiumfolie en verwarm op de rand van de barbecue.
Onze drankensuggesties
Wijn Le Champ des Murailles 'La Petite Muraille' A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de zalmhaasjes oppervlakkig ontdooien. Dep droog.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Kook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de zoete ui intussen in 2, daarna in halvemaantjes.
-
Snipper het knoflook en de blaadjes basilicum fijn.
-
Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snij in fijne ringen.
-
Snij de tomaten in partjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de zoete ui 1 à 2 min. Voeg de diepgevroren paprikareepjes, het knoflook, het pepertje, de tomaten en de witte wijn toe. Kruid met peper en zout en laat 10 min. stoven.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bekleed vier vellen bakpapier met aluminiumfolie en verdeel er de zalmhaasjes over. Voeg de gestoofde groenten en het basilicum toe. Kruid met peper en zout. Sluit de papillot, maar niet helemaal. Zet ± 25 min. op een hete barbecue.
-
Maak meerdere inkepingen in de aardappelen en steek er schijfjes kruidenboter in. Wikkel in aluminiumfolie en verwarm op de rand van de barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Le Champ des Murailles 'La Petite Muraille' A.O.P. Corbières