- Bewaar

- Bewaar
Puddingtaartjes met perzik
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Neem 1 dl melk en los het puddingpoeder erin op.
-
Breng de rest van de melk aan de kook samen met 2 eetl. suiker.
-
Roer er de vanillemengeling onder. Roer tot een dikke gladde massa. Laat volledig afkoelen.
-
Bereiding:
-
Snij 6 à 8 cirkels (Ø ± 12 cm) uit het bladerdeeg.
-
Verdeel de vanillepudding in het midden van het bladerdeeg tot op 1 cm van de rand en plaats er telkens een halve perzik op.
-
Plaats de bladerdeegjes met het bakpapier van de verpakking op een bakplaat en zet 20 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Bestrooi met de bloemsuiker als ze afgekoeld zijn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Neem 1 dl melk en los het puddingpoeder erin op.
-
Breng de rest van de melk aan de kook samen met 2 eetl. suiker.
-
Roer er de vanillemengeling onder. Roer tot een dikke gladde massa. Laat volledig afkoelen.
-
Bereiding:
-
Snij 6 à 8 cirkels (Ø ± 12 cm) uit het bladerdeeg.
-
Verdeel de vanillepudding in het midden van het bladerdeeg tot op 1 cm van de rand en plaats er telkens een halve perzik op.
-
Plaats de bladerdeegjes met het bakpapier van de verpakking op een bakplaat en zet 20 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Bestrooi met de bloemsuiker als ze afgekoeld zijn.