Puddingtaartjes met perzik
Puddingtaartjes met perzik

Puddingtaartjes met perzik

1 u. 20 min.
Dessert
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 284 kcal
Vet 10.7 g
Koolhydraat 42 g
Eiwit 5.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Neem 1 dl melk en los het puddingpoeder erin op.

  3. Breng de rest van de melk aan de kook samen met 2 eetl. suiker.

  4. Roer er de vanillemengeling onder. Roer tot een dikke gladde massa. Laat volledig afkoelen.

  5. Bereiding:
  6. Snij 6 à 8 cirkels (Ø ± 12 cm) uit het bladerdeeg.

  7. Verdeel de vanillepudding in het midden van het bladerdeeg tot op 1 cm van de rand en plaats er telkens een halve perzik op.

  8. Plaats de bladerdeegjes met het bakpapier van de verpakking op een bakplaat en zet 20 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  9. Bestrooi met de bloemsuiker als ze afgekoeld zijn.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Neem 1 dl melk en los het puddingpoeder erin op.

  3. Breng de rest van de melk aan de kook samen met 2 eetl. suiker.

  4. Roer er de vanillemengeling onder. Roer tot een dikke gladde massa. Laat volledig afkoelen.

  5. Bereiding:
  6. Snij 6 à 8 cirkels (Ø ± 12 cm) uit het bladerdeeg.

  7. Verdeel de vanillepudding in het midden van het bladerdeeg tot op 1 cm van de rand en plaats er telkens een halve perzik op.

  8. Plaats de bladerdeegjes met het bakpapier van de verpakking op een bakplaat en zet 20 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  9. Bestrooi met de bloemsuiker als ze afgekoeld zijn.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 284 kcal
Vet 10.7 g
Koolhydraat 42 g
Eiwit 5.1 g

Bekijk het recept digitaal