Puree met kabeljauw en komkommer

Puree met kabeljauw en komkommer

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappel en snij in blokjes. Verwijder de pitjes uit de komkommer en snij in blokjes.

  3. Kook alle blokjes 15 min. in water samen met de vis. Giet af.

  4. Mix en meng er de olie en de dille onder.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappel en snij in blokjes. Verwijder de pitjes uit de komkommer en snij in blokjes.

  3. Kook alle blokjes 15 min. in water samen met de vis. Giet af.

  4. Mix en meng er de olie en de dille onder.

Bekijk het recept digitaal